A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 244

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/perfect/public_html/system/core/Exceptions.php:170)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 671

Intrebari generale | Perfect-Bid

Intrebari generale

 

. Ce reprezinta proiectul Perfect-Bid si cui ii este adresat? Perfect-Bid este un marketplace prin intermediul caruia se pot cumpara sau vinde domenii si site-uri web. Serviciul este disponibil tuturor celor interesati sa cumpere sau sa vanda un domeniu sau un site web.

. Exista costuri pentru utilizarea Perfect-Bid ? Utilizarea serviciului Perfect-Bid este GRATUITA.
Exista si posibilitatea de a apela la un serviciu suplimentar de promovare a anunturilor, serviciu care implica si costuri. Pentru mai multe detalii verificati Serviciile Premium.

. Exista un numar limitat de anunturi ce pot fi publicate? Nu. Perfect-Bid permite un numar nelimitat de anunturi publicate.

. Exista comisioane sau taxe pentru publicarea anunturilor sau tranzactiile efectuate? Momentan NU exista comisioane de publicare, administrare sau finalizare tranzactie.
Exceptie fac desigur serviciile de promovare (anunturi Premium) la care clientii pot opta sa isi creasca sansele de vanzare.

. Ce masuri de siguranta trebuie sa iau in calcul la o vanzare sau cumparare? Perfect-Bid realizeaza inca de la inceput verificari ale celor care publica anunturi (verificare a titularului domeniului, oferit prin acces direct la domeniu) insa va recomandam inainte de a incheia o tranzactie sa contactati cumparatorul sau vanzatorul pentru a stabili impreuna forma legala corecta pentru transfer. In viitorul apropiat, vom oferi un serviciu de intermediere a acestei tranzactii, prin care va vom asista in procesul de transfer.

. Cum imi cresc sansele sa vand un domeniu sau un website? Pentru a va creste sansele de cumparare sau vanzare, va recomandam sa luati in calcul cateva sfaturi utile.

. Daca observ neregularitati sau vreau sa fac o reclamatie, cum procedez? Puteti semnala probleme de functionare, idei de imbunatatire ale acestui proiect precum si puteti reclama utilizatori ce incalca Regulamentul Perfect-Bid, prin apelarea formularului de contact.

. Acord de confidentialitate PPerfect-Bid incearca pe cat posibil sa protejeze imaginea si datele personale ale utilizatorilor, precum si dreptul la intimitate.
In conformitate cu legislatia in viguare (Legea Nr. 677 / 2001 referitor la protectia persoanelor prin prisma prelucrarilor datelor cu caracter personal si libera circulatie a datelor precum si a Legii 506 / 2004 referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in domeniul comunicatiei electronice) ne obligam sa stocam si administram in conditii de siguranta datele personale ale clientilor (informatii pe care le primim in forma explicita) si sa nu le utilizam in alte scopuri. Aceste informatii sunt utilizate doar pentru a avantaja clientii, a comunica mai usor si pentru a imbunatati relatia pe care o avem cu acestia si a creste calitatea serviciilor pe care le putem oferi in Perfect-Bid.